Bouwbedrijf Zwolle

Bouwbedrijf Zwolle| Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar bouwbedrijf in Zwolle omdat u wilt verbouwen? Dan bent u aan het juiste adres.

Ik ben Laurens Lambregtse. Ik ben eigenaar van een klein bouwbedrijf in de buurt van Zwolle.. Wij zijn gespecialiseerd in de woningbouw. Als bouwbedrijf realiseren we nieuwe woningen, renovaties of verbouwingen. Bijvoorbeeld een extra verdieping, een uitbouw of een dakkapel.

Lambregtse Timmerwerken beschikt over een netwerk van gespecialiseerde, betrouwbare vakmensen waardoor we in een kort tijdbestek uw verbouwing in Zwolle en omstreken kunnen realiseren.

https://lambregtsetimmerwerken.nl/over/

Een greep uit onze recente werkzaamheden

Verbouwing door bouwbedrijf
Verbouwing bouwbedrijf Lambregtse Timmerwerken
Verbouwing schuur bouwbedrijf

Bouwbedrijf Zwolle

Lambregtse Timmerwerken is een klein bouwbedrijf in de buurt van Zwolle. Wij zijn een betrouwbare aannemer met oog voor detail. We werken uitsluitend samen met professionele vakmensen. Om uw wensen naar alle tevredenheid uit te kunnen voeren.

Onze werkwijze bij nieuwbouw of uitbouwprojecten:

  • Voor de fundatie van nieuwe projecten in Zwolle gebruiken wij vaak EPS funderingsbekisting van VBI of ISObouw.
    Afhankelijk van de constructieberekeningen en bouwbesluiten bepalen we de grootte, de isolatiewaarde en de hoeveelheid staal in de bekisting. Hierin kunnen wij u ook adviseren.
  • Voor de vloer van uw woning maken we  gebruik van beton. Dit kan variëren van broodjesliggervloeren tot kanaalplaatvloeren afhankelijk van de situatie. Vanaf een overspanning van 6 meter is het mesestal beter om prefab kanaalplaatvloeren te gebruiken.
  • Voor de opbouw hebben wij zowel ervaring met houtskeletbouw als met kalkzandsteen. Beiden hebben voor- en nadelen. Prijstechnisch is kalkzandsteen uw beste keus, maar qua isolatiewaarden en woonplezier adviseren wij houtskeletbouw. Hierbij wordt ook gekeken naar voorschriften en constructieberekeningen.
  • Voor de gevelbekleding van uw woning kunt u kiezen voor metselwerk, maar ook voor een afwerking van hout. Bijvoorbeeld zweeds rabbat of red ceder planken. Ook dit kunnen wij in eigen beheer voor u uitvoeren! Voor grotere projecten werken wij met onderaannemers.
  • Het aanleggen van uw installatie kunnen wij in eigen beheer uitvoeren, als het grotere projecten betreft i.c.m. warmtepompem installaties maken wij gebruik van erkende installatiebedrijven.
  • Wij maken het project helemaal naar uw wensen. Denk hiebij aan stuc-werkzaamheden, het aftimmeren van het project, het hangen van deuren, maken van inbouwkasten. Superstrak en netjes!
  • Ook voor de allermooiste tegelwerkwen in de buurt van Zwolle kunt u bij ons bouwbedrijf terecht. Zowel een toilet als een badkamer of een keukenvloer, vraag naar de mogelijkheden!

Het voordeel van een kleiner bouwbedrijf is communicatie. De communicatie loopt niet via diverse voormannen, uitvoerders of projectleiders maar er is direct contact met de aannemer.
Hierdoor is de kans op fouten minimaal. Ook is er tot een vergevorderd stadium ruimte voor wijziging van plannen. Iets wat bij prefab-bouwers vaak niet meer mogelijk is.

We vinden het belangrijk dat u een prettige bouw-ervaring met ons hebt. Hiervoor doen wij onze uiterste best.
Hebt u een klus in de buurt van Zwolle? Neem dan contact met ons op!

We stellen graag een offerte voor u op en denken met u mee.

Bouwbedrijf Zwolle

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1. Voor de start van een project bepalen we samen wat de wensen zijn en krijgt u een globale impressie van het kostenplaatje. In veel gevallen zijn er tekeningen en vergunningen nodig. Indien nodig kunnen wij u hier bij helpen.
Stap 2. Als er  constructietekeningen en vergunningen aangevraagd zijn stellen wij een officiële offerte voor u op. Uiteraard heeft u ook de  mogelijkheid om offertes op te vragen bij andere bouwbedrijven.
Stap 3. In de offerte staan de wensen van de klant met de afspraken zoals besproken. Niet een moeilijk en ingewikkeld verhaal, maar duidelijke taal. Zodat er geen onduidelijkheden kunnen ontstaan tijdens het bouwproces. Wij begrijpen dat niet iedereen verstand heeft van bouwen en we willen een eerlijk en transparante offerte opmaken.
Stap 4. Bij het bouwbedrijf Lambregtse Timmerwerken hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en dit zult u merken tijdens de bouw.

Bent u benieuwd wat wij voor voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op!

Wat is houtskeletbouw?2024-07-03T18:06:09+01:00

Houtskeletbouw, ook wel HSB, is bouwen met een constructie waarbij enkel hout wordt gebruikt.
Bij Lambregste Timmerwerken maken we graag grote delen van hout. Hout heeft namelijk een hele goede isolerende werking. Ook is een huis van hout snel opgewarmd en de warmte blijft goed hangen. In combinatie met de juiste isolatie krijgt u een heel prettig ademend klimaat in huis.

Naast een goede isolerende werking heeft HSB een goede acoestische demping, is het flexibel om mee te bouwen. (een uitbouw of een dakkapel is eenvoudig op te bouwen)

Ook is houtskelet erg sterk. Doordat je alles aan elkaar schroeft kan het grote zijlingse krachten opvangen, in aardbevingsgebied (Groningen bijvoorbeeld) is hout per definitie perfect om mee te bouwen.

Hoe lang doet een bouwbedrijf over een verbouwing2024-07-01T15:51:42+01:00

Het is altijd lastig een inschatting te geven van te voren over hoe lang een klus gaat duren.
Als het een klus is waarbij de vakman zijn bus vlakbij de woning kan plaatsen en wanneer de klus op de begane grond moet plaatsvinden scheelt dit ontzettend.

Ook verschilt het per klus hoeveel uur er in gaat zitten. Sommige timmermannen zijn goed in het inschatten van tijd en stellen graag een offerte voor u op.

Het is het beste dat een timmerman een inschatting maakt aan de hand van de situatie naar aanleiding van een kennismakingsgesprek.

Bent u benieuwd hoe lang uw klus duurt? Neem dan contact op met mij!

Welke werkzaamheden kan een goede timmerman uitvoeren?2024-07-01T15:19:19+01:00

Timmerman zijn is een breed begrip. Tegenwoordig vindt je steeds meer specialisaties van mensen in de bouw die zich focussen op een bepaald vakmanschap.

Sommige timmermannen hangen alleen maar deuren af, sommige timmermannen vervangen alleen maar kozijnen voor kunstof kozijnen.
Sommige timmermannen plaatsen alleen maar dakkapellen.

Een timmerman die echt in staat is om aan al uw wensen te voldoen met kwaliteit wordt zeldzamer. Veel grote aannemers richten zich op productie en prefab.
Veel elementen worden in een grote loods in elkaar gezet en op vrachtwagens naar de locatie gereden. Hier worden ze door timmermannen in elkaar gezet.
Doordat veel bedrijven op deze manier werken neemt het vakmanschap van een gemiddelde timmerman steeds meer af.

Een goede timmerman moet verstand hebben van constructies, (Bouwkunde niveau 4), waterkeringen, koudebruggen etc.
Daarnaast moet hij verstand hebben van elke klus. Dit krijg je alleen maar door ervaring.
Sommige aannemers of timmermannen kunnen ook nog tegel- stuc- of installatiewerkzaamheden verrichten.

 

Wat is het uurtarief van een timmerman?2024-07-03T18:54:36+01:00

Het uurtarief van een ervaren timmerman uit de buurt van Kampen zit tussen de €50 en de €60. (De variabele prijs heeft te maken met de duur van de opdracht en de werkzaamheden)

Wilt u Lambregtse Timmerwerken inhuren voor een kleine klus kunt u uitgaan van bovenstaand tarief ex. btw.

(Voor het eerste bezoek of het opmaken van een offerte rekenen wij geen voorrijkosten)

Waarom een timmerman of bouwbedrijf uit de buurt?2024-04-10T20:23:50+01:00

Er zijn diverse argumenten om een lokaal bouwbedrijf of aannemer uit de buurt te hebben.
– Minder risico op garantieproblemen
– Minder reiskosten
– Minder transportkosten van materiaal

Vaak hebben bouwbedrijven of timmermannen connecties met handelaren in de buurt en kunnen hierdoor goedkoper materialen aanschaffen dan een particulier. Deze moeten naar de plek van locatie worden getransporteerd. Deze kosten zijn voor de klant.

Om een grote uitbouw te realiseren wordt soms wel meer dan zes weken uitgetrokken. Als er elke dag een uur reistijd en €50 euro kilometer vergoeding betaald moeten worden dan kan dit wel oplopen tot €3000,-

Verbouwing Zwolle
2024-07-22T20:23:12+01:00
Ga naar de bovenkant