Een Dakkapel in Kampen?
Wilt u een dakkapel op maat laten maken? Dan bent u bij Lambregtse Timmerwerken aan het goede adres! Wij kunnen kosteloos langskomen om een offerte voor u samen te stellen en uw wensen door te spreken!

Dakkapel plaatsen Kampen

Wilt u een dakkapel laten plaatsen en bent u op zoek naar de juiste aannemer? Zoek niet verder. Dat kunnen wij voor u doen! Wij maken uw dakkapel in het werk, op maat passend bij de stijl van uw woning en met uw wensen!

Dakkapel Kampen maatwerk

Dakkapel op maat

Veel dakkapelboeren maken tegenwoordig hun dakkapellen in een loods. Het voordeel hiervan is dat zij een dakkapel in één dag kunnen plaatsen omdat het meeste werk in de loods gebeurt. Dit kunnen wij niet voor u realiseren.

Een dakkapel op maat die in het werk gebouwd wordt heeft echter veel meer voordelen.

 • Bij een traditionele dakkapel is er veel meer aandacht voor details
 • Bij een dakkapel op maat wordt de constructie van het dak verstevigd en wordt één geheel met de dakkapel opbouw.
 • Een dakkapel op maat is vaak beter geïsoleerd dan een prefab dakkapel. Dit komt omdat een prefab dakkapel ook prefab geïsoleerd wordt en bij de naden wordt slechts wat schuim gebruikt. Bij een dakkapel op maat wordt de isolatie aangepast op de isolatie van de woning.
 • Een dakkapel op maat is helemaal in dezelfde stijl als uw woning te realiseren.

Heb ik een vergunning nodig voor een dakkapel in Kampen?

In Kampen gelden bepaalde voorschriften voor het bouwen van een dakkapel.

 • Voor de achterzijde van uw woning is voor het plaatsen van een dakkapel geen omgevingsvergunning benodigd.
 • Voor een dakkapel aan de zijkant van uw woning is enkel een omgevingsvergunning benodigd wanneer deze aan een openbare weg is gesitueerd.
 • Voor een dakkapel aan de voorzijde van uw woning is in Kampen altijd een omgevingsvergunning benodigd.

Bij Lambregtse Timmerwerken kunnen u helpen bij het regelen van een omgevingsvergunning voor een dakkapel in Kampen.

Dakkapel opbouw Kampen - Supergoed
Dakkapel op maat Kampen

Waarom uw dakkapel laten maken door Lambregtse Timmerwerken?

 • Duidelijke afspraken
 • Veel bouwkundige expertise
 • Veelzijdig
 • Harde werkers
 • Uitstekende afwerking en service
Dakkapel op maat Kampen

Wie zijn wij?

Ik ben Laurens Lambregtse. Eigenaar van Lambregtse Timmerwerken.
Ik ben een ervaren timmerman uit de buurt van Kampen met oog voor detail. De afgelopen jaren heb ik mij naast timmerwerkzaamheden ook verdiept in de aanleg van installaties, tegelwerk en stucwerkzaamheden. Hierdoor ben ik in staat uw verbouwingswensen van A tot Z in eigen beheer te verwezenlijken.

Daarnaast beschik over een netwerk van gespecialiseerde, betrouwbare vakmensen waardoor ik over het algemeen in een kort tijdbestek uw verbouwing in de mooie omgeving van Kampen, Zwolle en omstreken kan realiseren.

https://lambregtsetimmerwerken.nl/over/

Wij plaatsen niet alleen uw dakkapel maar kunnen ook uw complete zolder verbouwen en aftimmeren. Inclusief electra, wateraansluiting en de afwerking van de muren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Of bekijk een selectie uit onze projecten!

Toilet Goud Kampen
Timmerman Kampen
Beste-Timmerman-Kampen

Bouwbedrijf Kampen

Lambregtse Timmerwerken is een klein bouwbedrijf in uit Kampen. Wij zijn een betrouwbare aannemer met oog voor detail. We werken uitsluitend samen met professionele vakmensen. Om uw wensen naar alle tevredenheid uit te kunnen voeren.

Onze werkwijze bij nieuwbouw of uitbouwprojecten:

 • Voor de fundatie van nieuwe projecten in Kampen gebruiken wij vaak EPS funderingsbekisting van VBI of ISObouw.
  Afhankelijk van de constructieberekeningen en bouwbesluiten bepalen we de grootte, de isolatiewaarde en de hoeveelheid staal in de bekisting. Hierin kunnen wij u ook adviseren.
 • Voor de vloer van uw woning maken we  gebruik van beton. Dit kan variëren van broodjesliggervloeren tot kanaalplaatvloeren afhankelijk van de situatie. Vanaf een overspanning van 6 meter is het mesestal beter om prefab kanaalplaatvloeren te gebruiken.
 • Voor de opbouw hebben wij zowel ervaring met houtskeletbouw als met kalkzandsteen. Beiden hebben voor- en nadelen. Prijstechnisch is kalkzandsteen uw beste keus, maar qua isolatiewaarden en woonplezier adviseren wij houtskeletbouw. Hierbij wordt ook gekeken naar voorschriften en constructieberekeningen.
 • Voor de gevelbekleding van uw woning kunt u kiezen voor metselwerk, maar ook voor een afwerking van hout. Bijvoorbeeld zweeds rabbat of red ceder planken. Ook dit kunnen wij in eigen beheer voor u uitvoeren! Voor grotere projecten werken wij met onderaannemers.
 • Het aanleggen van uw installatie kunnen wij in eigen beheer uitvoeren, als het grotere projecten betreft i.c.m. warmtepompem installaties maken wij gebruik van erkende installatiebedrijven.
 • Wij maken het project helemaal naar uw wensen. Denk hiebij aan stuc-werkzaamheden, het aftimmeren van het project, het hangen van deuren, maken van inbouwkasten. Superstrak en netjes!
 • Ook voor de allermooiste tegelwerkwen in de buurt van Kampen kunt u bij ons bouwbedrijf terecht. Zowel een toilet als een badkamer of een keukenvloer, vraag naar de mogelijkheden!

Het voordeel van een kleiner bouwbedrijf is communicatie. De communicatie loopt niet via diverse voormannen, uitvoerders of projectleiders maar er is direct contact met de aannemer.
Hierdoor is de kans op fouten minimaal. Ook is er tot een vergevorderd stadium ruimte voor wijziging van plannen. Iets wat bij prefab-bouwers vaak niet meer mogelijk is.

We vinden het belangrijk dat u een prettige bouw-ervaring met ons hebt. Hiervoor doen wij onze uiterste best.
Hebt u een klus in de buurt van Kampen? Neem dan contact met ons op!

We stellen graag een offerte voor u op en denken met u mee.

Bouwbedrijf Zwolle

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1. Voor de start van een project bepalen we samen wat de wensen zijn en krijgt u een globale impressie van het kostenplaatje. In veel gevallen zijn er tekeningen en vergunningen nodig. Indien nodig kunnen wij u hier bij helpen.
Stap 2. Als er  constructietekeningen en vergunningen aangevraagd zijn stellen wij een officiële offerte voor u op. Uiteraard heeft u ook de  mogelijkheid om offertes op te vragen bij andere bouwbedrijven.
Stap 3. In de offerte staan de wensen van de klant met de afspraken zoals besproken. Niet een moeilijk en ingewikkeld verhaal, maar duidelijke taal. Zodat er geen onduidelijkheden kunnen ontstaan tijdens het bouwproces. Wij begrijpen dat niet iedereen verstand heeft van bouwen en we willen een eerlijk en transparante offerte opmaken.
Stap 4. Bij het bouwbedrijf Lambregtse Timmerwerken hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en dit zult u merken tijdens de bouw.

Bouwbedrijf Kampen Verbouwing