Timmerman Zwolle

Op zoek naar een goede timmerman in Zwolle

Timmerman Zwolle| Bent u op zoek naar een vakkundige en betrouwbare timmerman in Zwolle omdat u wilt verbouwen? Dan bent u aan het juiste adres.

Ik ben Laurens Lambregtse. Ik ben een ervaren timmerman uit de buurt van Zwolle met oog voor detail. Met een netwerk van gespecialiseerde en betrouwbare vakmannen ben ik in staat uw verbouwingswensen van A tot Z te verwezelijken.

Hebt u een verbouwing of een andere klus in de buurt van Zwolle? Neem vrijblijvend contact op, wij komen graag bij u langs!

https://lambregtsetimmerwerken.nl/over/

Een greep uit onze werkzaamheden

Toilet Goud Kampen
Timmerman Kampen
Beste-Timmerman-Kampen

Waarom kiest u voor Lambregtse Timmerwerken in Zwolle

Als timmerman of bouwbedrijf is het belangrijk dat je over de juiste bouwkundige kennis beschikt. Er is niets vervelender dan een opgeleverd project waar na verloop van tijd rottigheid of lekkage ontstaat door verkeerde aansluitingen.
In sommige gevallen kan dit zelfs tijdens een bouwperiode al voorkomen. Misschien heeft u hier wel verhalen over gehoord.
Bij Lambregtse Timmerwerken is uw project in Zwolle in goede handen!

Door materialen in de juiste volgorde te gebruiken voorkom je vochtproblemen en koudebruggen. Ook is het belangrijk dat een woning tijdens het (verbouwen) zo min mogelijk wordt blootgesteld aan vochtige situaties. Dit regelen wij voor u!

Daarnaast is het handig als een timmerman veel ervaring heeft. Hier komt het gezegde ‘een timmermansoog’ vandaan. Ervaring komt met de jaren. Ik heb al veel uiteenlopende projecten in- en om Zwolle tot een goed einde mogen brengen tot volle tevredenheid van de klanten. Ik vertrouw erop voor u hetzelfde te kunnen doen.

Een timmerman kan u adviseren wanneer het nodig is om een constructieberekening te laten maken. Wij kunnen u hier bij helpen. Bent u benieuwd of dat bij uw project nodig is? Wij komen graag bij u langs in Zwolle om te kijken naar de mogelijkheden. Dus neem vrijblijvend contact op.

Bij Lambregtse Timmerwerken voldoen we bij het bouwen aan de eisen volgens het bouwbesluit van 2021.
Dit betekent bijvoorbeeld dat nieuw aangebouwde gedeelten bij uw woning extra goed geïsoleerd worden en we voldoen aan de aangescherpte BENG-eisen. (Bijna Energie Neutrale Gebouw eisen.)

Bent u benieuwd wat ons timmerbedrijf allemaal voor u kan betekenen?

Waarom een timmerman uit Zwolle?

Wanneer u een verbouwing wilt doen is het verstandig om een vakman bij u uit de buurt te halen.
Hoe verder een aannemer en zijn personeel moeten reizen hoe duurder de facturen worden.

Reisuren, voorrijkosten en kilometervergoeding zijn tegenwoordig niet mis. Zeker als deze reiskosten elke dag bovenop de gewerkte uren moeten worden gefactureerd kan dit behoorlijk in de papieren lopen.

De connecties die Lambregtse Timmerwerken heeft komen allemaal uit de buurt van Kampen, Zwolle en omstreken. Hierdoor kan ik u een scherp tarief aanbieden en betaald u alleen voor het geleverde werk.

Waarin onderscheiden wij ons van andere bouwbedrijven in Zwolle

 • Betrouwbaarheid vind ik heel belangrijk. We maken afspraken over de werkzaamheden en over de tarieven.
 • Snelheid. Ik en mijn collega’s zijn harde werkers. Door deze manier van aanpakken, efficiëntie en jarenlange ervaring onderscheiden wij ons in snelheid van andere bouw/ en timmerbedrijven.
 • Afspraak is afspraak. U komt bij ons niet voor vervelende of dure of verassingen te staan. Ik zorg voor een persoonlijke en scherpe offerte. Wanneer er iets tegenvalt is dit voor onze rekening.
 • Goede verstandhouding met de klant. Onze klanten geven ons als feedback dat ze het contact altijd als prettig ervaren. Dit vind ik persoonlijk ook belangrijk. Ik geloof dat dit een belangrijk onderdeel is van een gezond en groeiend bedrijf.
 • De beste timmerkwaliteit uit Zwolle en omstreken. Wij gebruiken voor de afwerking alleen met de beste materialen en de beste gereedschappen.
Beste Timmerman Zwolle

Werkwijze Lambregtse Timmerwerken

Hebt u planning voor een grote of kleine verbouwing? Neem vrijblijvend contact op, en wellicht zien we elkaar binnenkort.

We bespreken de werkzaamheden en ik stel een offerte voor u op. Dit kan zijn op basis van een vastgesteld uurtarief of als aanneemsom.

Tijdens de bouw wordt er duidelijk gecommuniceerd zodat u een duidelijk overzicht heeft van de geplande werkzaamheden.

 • Bij een grote verbouwing zal er wekelijks een factuur opgesteld worden naar aanleiding van de verrichte werkzaamheden en de gebruikte materialen.
 • Bij een kleine verbouwing zal dit allemaal achteraf worden verrekend.

Als timmerbedrijf voeren wij deze herstelwerkzaamheden uit:

 • Reparaties aan draaiende of geleidende delen.
  • Deuren
  • Schuifpuien
  • Lades
  • Draai / kiepramen
 • Reparaties aan houtwerk buiten de woning
  • Boeidelen
  • Buiten
  • Deurkozijnen
  • Raamkozijnen
  • Onderdorpels
  • Windveren
 • Herstelwerkzaamheden constructies woningbouw
  • Beton impregneren
  • Vervangen of plaatsen van constructieve onderdelen

Ook kunt u in de omgeving van Zwolle ons timmerbedrijf benaderen voor: 

Deur timmeren Zwolle
Verbouwing Zwolle
Wat is houtskeletbouw?2024-07-03T18:06:09+01:00

Houtskeletbouw, ook wel HSB, is bouwen met een constructie waarbij enkel hout wordt gebruikt.
Bij Lambregste Timmerwerken maken we graag grote delen van hout. Hout heeft namelijk een hele goede isolerende werking. Ook is een huis van hout snel opgewarmd en de warmte blijft goed hangen. In combinatie met de juiste isolatie krijgt u een heel prettig ademend klimaat in huis.

Naast een goede isolerende werking heeft HSB een goede acoestische demping, is het flexibel om mee te bouwen. (een uitbouw of een dakkapel is eenvoudig op te bouwen)

Ook is houtskelet erg sterk. Doordat je alles aan elkaar schroeft kan het grote zijlingse krachten opvangen, in aardbevingsgebied (Groningen bijvoorbeeld) is hout per definitie perfect om mee te bouwen.

Hoe lang doet een bouwbedrijf over een verbouwing2024-07-01T15:51:42+01:00

Het is altijd lastig een inschatting te geven van te voren over hoe lang een klus gaat duren.
Als het een klus is waarbij de vakman zijn bus vlakbij de woning kan plaatsen en wanneer de klus op de begane grond moet plaatsvinden scheelt dit ontzettend.

Ook verschilt het per klus hoeveel uur er in gaat zitten. Sommige timmermannen zijn goed in het inschatten van tijd en stellen graag een offerte voor u op.

Het is het beste dat een timmerman een inschatting maakt aan de hand van de situatie naar aanleiding van een kennismakingsgesprek.

Bent u benieuwd hoe lang uw klus duurt? Neem dan contact op met mij!

Welke werkzaamheden kan een goede timmerman uitvoeren?2024-07-01T15:19:19+01:00

Timmerman zijn is een breed begrip. Tegenwoordig vindt je steeds meer specialisaties van mensen in de bouw die zich focussen op een bepaald vakmanschap.

Sommige timmermannen hangen alleen maar deuren af, sommige timmermannen vervangen alleen maar kozijnen voor kunstof kozijnen.
Sommige timmermannen plaatsen alleen maar dakkapellen.

Een timmerman die echt in staat is om aan al uw wensen te voldoen met kwaliteit wordt zeldzamer. Veel grote aannemers richten zich op productie en prefab.
Veel elementen worden in een grote loods in elkaar gezet en op vrachtwagens naar de locatie gereden. Hier worden ze door timmermannen in elkaar gezet.
Doordat veel bedrijven op deze manier werken neemt het vakmanschap van een gemiddelde timmerman steeds meer af.

Een goede timmerman moet verstand hebben van constructies, (Bouwkunde niveau 4), waterkeringen, koudebruggen etc.
Daarnaast moet hij verstand hebben van elke klus. Dit krijg je alleen maar door ervaring.
Sommige aannemers of timmermannen kunnen ook nog tegel- stuc- of installatiewerkzaamheden verrichten.

 

Wat is het uurtarief van een timmerman?2024-07-03T18:54:36+01:00

Het uurtarief van een ervaren timmerman uit de buurt van Kampen zit tussen de €50 en de €60. (De variabele prijs heeft te maken met de duur van de opdracht en de werkzaamheden)

Wilt u Lambregtse Timmerwerken inhuren voor een kleine klus kunt u uitgaan van bovenstaand tarief ex. btw.

(Voor het eerste bezoek of het opmaken van een offerte rekenen wij geen voorrijkosten)

Waarom een timmerman of bouwbedrijf uit de buurt?2024-04-10T20:23:50+01:00

Er zijn diverse argumenten om een lokaal bouwbedrijf of aannemer uit de buurt te hebben.
– Minder risico op garantieproblemen
– Minder reiskosten
– Minder transportkosten van materiaal

Vaak hebben bouwbedrijven of timmermannen connecties met handelaren in de buurt en kunnen hierdoor goedkoper materialen aanschaffen dan een particulier. Deze moeten naar de plek van locatie worden getransporteerd. Deze kosten zijn voor de klant.

Om een grote uitbouw te realiseren wordt soms wel meer dan zes weken uitgetrokken. Als er elke dag een uur reistijd en €50 euro kilometer vergoeding betaald moeten worden dan kan dit wel oplopen tot €3000,-

2024-07-22T20:24:27+01:00
Ga naar de bovenkant